آکادمی زبان ساینا تخصصی ترین موسسه برگزارکننده دوره های تضمینی آموزش آنلاین زبان در سراسر ایران است.
به دلیل استقبال فراوان زبان آموزان از آموزش آنلاین و همچنین عدم امکان شرکت در کلاس های حضوری برای تعداد زیادی از کسانی که علاقمند به فراگیری یک یا چند زبان هستند و یا عدم دسترسی به آموزشگاه مناسب و البته بسیاری از موارد که از مزایای آموزش از راه دور محسوب می شود.
دوره های آموزش آنلاین این امکان را به تمامی دوستان و زبان آموزان گرامی میدهد تا از سراسر دنیا امکان استفاده از دوره های آکادمی زبان ساینا را داشته باشند و از آن بهره مند شوند.
سهولت در شرکت، صرفه جویی در وقت و ذخیره کردن زمان و هزینه رفت و آمد از خصوصیات ابتدایی و اولیه دوره های آموزش از راه دور این موسسه محسوب میشود.
برگزاری دوره های آموزش از راه دور زبان زیر نظر اساتید برتر آموزش زبان ایران انجام میشود که از طریق اپلیکیشن های واتس اپ و اسکایپ انجام می گیرد.
این دوره ها علاوه بر آموزش زبان به شکل آموزش آنلاین شامل پکیج های آموزش زبان نیز میباشند. این دوره ها به زبان آموز این امکان را میدهند که با وجود هرگونه شرایط خاص خویش بتواند از آموزش زبان های خارجی بهره مند شود.
لازم است که بدانید شرایط شرکت در دوره های آموزش آنلاین کاملا دارای ویژگی های دوره های آموزش خصوصی میباشد که طبق ساعات و روز مورد نظر زبان آموز استاد با وی هماهنگ میشود وکلاسها را برای وی برنامه ریزی میکند.
لازم به ذکر است آکادمی زبان ساینا نتیجه حاصل از این دوره ها را برابر با نتیجه دوره های حضوری میداند و تمامی زبان آموزان شرکت کننده در این دوره ها از روند دوره ها و کلاس های آموزش آنلاین خود ابراز رضایت و خرسندی میکنند.
نحوه آموزش با واتس اپ
همانطور که می دانید با توجه به شرایط ذکر شده و محدودیت های کنونی در برگزاری دوره های حضوری استفاده از واتس اپ برای آموزش آنلاین بشدت رو به افزایش است. تاکید می شود که منظور از آموزش آنلاین تدریس چهره به چهره با مخاطب است تا بتوان کلاس را مانند کلاس حضوری شبیه سازی کرد.
به همین علت تماس صوتی با واتس اپ ارتباط مطلوب میان زبان آموز و مدرس را کاهش می دهد. نکته دیگه اینکه ارسال فایل از طریق واتس اپ و مطالعه توسط زبان آموز بصورت آفلاین که آموزش مجازی محسوب می شود نیز کارایی لازم را ندارد و نباید با آموزش آنلاین اشتباه گرفته شود. این نکته بسیار مهم است که زبان آموزان و مدرسان باید به آن دقت کنند.
چگونه از واتس اپ برای آموزش آنلاین استفاده کنیم؟
- برای برقراری تماس تصویری با واتس اپ نیازمند اینترنت پرسرعت در منزل یا محل کار خود هستید. البته از اینترنت موبایل نیز می توانید استفاده کنید اگر سرعت آن بالا باشد.
- از یک پایه پلاستیکی که معمولا برای قراردادن تابلو یا ظروف سنتی استفاده می شود برای قراردادن موبایل استفاده کنید که این امر خیلی به تمرکز زبان آموز و مدرس کمک می کند.
- از یک سیستم کامپیوتر و یا لپ تاپ برای باز کردن واتس اپ روی آن استفاده کنید و برای ارسال و دریافت پیام های نوشتاری و فایلها و تصاویری که لازم است در هنگام تدریس تبادل شود و همچنین باز کردن فایل کتابها و فایلهای درس از آن بهره مند شوید. این بخش بسیار مهم است و باعث می شود نیازی به دست زدن پی در پی به گوشی خود و یا قطع کردن تماس نداشته باشید.
- قبل از شروع کلاس گوشی خود را به اندازه کافی شارژ کنید تا نیاز نباشد هنگام تماس تصویری گوشی را نیز به شارژ بزنید که موجب بالا رفتن دمای گوشی می شود.
- بهتر است در میانه کلاس به مدت حداقل 5 دقیقه تماس را قطع کنید تا گوشی کمی سرد شود.
استفاده از اسکایپ برای تدریس آنلاین
- باز هم مانند واتس اپ توصیه می شود که برای شبیه سازی کلاس حضوری از تماس تصویری اسکایپ استفاده نمایید. زیرا تماس صوتی کیفیت کلاس آنلاین را کاهش می دهد و موجب عدم تمرکز زبان آموز و مدرس می شود.
- برای تماس تصویری با واتس اپ لازم است از اینترنت پرسرعت استفاده نمایید.
- اگر از اسکایپ بر روی گوشی خود استفاده می کنید می توانید برای سهولت کار و تمرکز بیشتر از یک پایه پلاستیکی که معمولا برای قراردادن تابلو یا ظروف سنتی استفاده می شود برای قراردادن موبایل استفاده کنید.
- برای تبادل فایلها و محتوای آموزشی لازم در زمان تدریس و همچنین باز کردن کتاب و فایلهای درس و از یک لپ تاپ استفاده کنید تا نیازی به دست زدن مداوم به گوشی خود و یا قطع کردن تماس نداشته باشید.
- استفاده از اسکایپ روی لپ تاپ بهترین گزینه است و شما را از استفاده از گوشی موبایل بی نیاز می کند.
- قبل از آغاز کلاس گوشی خود را شارژ کنید تا نیاز نباشد هنگام تماس تصویری گوشی را نیز به شارژ بزنید که موجب بالا رفتن دمای گوشی می شود.
- بهتر است در میانه کلاس به مدت حداقل 5 دقیقه تماس را قطع کنید تا گوشی کمی سرد شود.
مزایای آموزش آنلاین
آموزش آنلاین دارای مزایا و فواید زیادی برای دانش پذیران است که در ذیل به آنها اشاره می شود:
عدم نیاز به حضور فیزیکی و رفت و آمد: در مدل آموزش مجازی چون استاد و دانشجو با استفاده از بسترهای الکترونیکی همچون اینترنت و ویدئوکنفرانس با هم ارتباط دارند لزومی به حضور فیزیکی همزمان استاد و دانشجو در یک زمان خاص در یک مکان خاص نیست. این امر هزینه زمانی و مالی رفت و آمد و حضور را برای دانشجو و استاد از بین می برد؛ و باعث می شود دانشجویانی که مشغله کاری زیاد دارند بتوانند در ساعات فراعت خود از این آموزش استفاده کنند.
هزینه به نسبت کمتر: آموزش الکترونیکی امکان استفاده از محتوای آموزشی را برای اقشار بیشتری از جامعه فراهم می کند.
تنظیم سرعت یادگیری: در اغلب مدل های آموزش الکترونیکی آموزنده می توان سرعت فراگیری مطالب را کاهش و یا افزایش دهد و از انعطاف پذیری آن استفاده کند.
آموزش محتوای مورد نیاز: فراگیران در دوره های آموزش مجازی می توانند بر روی آنچه نیاز دارند و قصد دارند یاد بگیرند تمرکز کنند و از تکرار یاد گرفتن آنچه می دانند پرهیز کنند. با این نکته و توجه به این امر که در آموزش مجازی دانشجو محور یادگیری است سرعت یادگیری حتی تا ۵۰% افزایش می یابد. علاوه بر این اتلاف زمانی در دوره های آموزش مجازی به علت عدم نیاز به حضور فیزیکی و رفت و آمد خیلی کم است.
جذابیت بصری و شنیداری: اکثر محتوای آموزش مجازی به روش های جدید و جذاب بصری و دیداری ساخته می شود و از کسل کنندگی و یکنواختی کتاب های قدیمی دیگر خبری نیست. همین اتفاق شور و انرژی دانش پذیران (به ویژه دانش پذیران جوان و نوجوان) را برای آموزش افزایش می دهد و از خستگی در اثر مطالعه زیاد کم می کند.
به روز بودن محتوا: سرعت عرضه و تولید محتوای الکترونیک نسبت به محتوای چاپی و فیزیکی بیشتر است و خیلی سریع می توان محتوای جدید را به دانش پذیران عرضه کرد. حال آنکه تغییر محتوای آموزشی چاپی به علت هزینه های بالای تولید و عرضه محتوا سخت است و این تغییر دیر انجام می شود. این اتفاق باعث شده برای برخی حوزه ها که محتوای آموزشی مدام عوض می شود (مثل آموزش نرم افزارها) دیگر استفاده از محتوای چاپی و فیزیکی هیچ توجیهی نداشته باشد.
افزایش کیفیت یادگیری: استفاده از محتوای بصری و چندرسانه ای باعث درگیر شدن بخش های زیادی از مغز مخاطب می شود و کمک می کند محتوای آموزش داده شده تا زمان بیشتری در ذهن او ثبت شود حال آنکه محتوای یکنواخت عرضه شده در کتاب ها و جزوات آموزشی بسیار فرار است و به سرعت از ذهن مخاطب پاک می شود.
رعایت عدالت آموزشی: با استفاده از آموزش الکترونیک و کاهش هزینه ها و همچنین برقرار شدن امکان استفاده از آموزش برای کاربران مناطق دوردست و محروم، عدالت و برابری آموزشی ایجاد می شود.
استفاده از اساتید در مکان های مختلف: چون در این دوره نیازی به حضور فیزیکی و دائمی استاد نیست می توان از اساتیدی که در مکان ها و دانشگاه های مختلف حضور دارند استفاده کرد.
مطالعه مجدد و چندباره: هر دانشجو به هر تعداد که بخواهد می تواند از محتوای آموزشی استفاده کند و آن را مجددا مرور کند.
استفاده از جدیدترین متدهای آموزش: در آموزش الکترونیکی همواره از به روزترین روش های آموزشی بری انتقال محتوا به مخاطب استفاده میشود ولی آموزش کلاسیک در اغلب مواقع در استفاده از روش های جدید آموزش ناتوان نشان داده است.
امکان استفاده از محتوا در حین سفر و کار و … : برای استفاده از محتوای آموزش آنلاین نیازی به حضور در محل خاصی نیست و می توان از هر جا با استفاده از یک کامپیوتر و اینترنت در کلاس درس حضور یافت. این اتفاق آموزش را برای افرادی که دائم در سفر هستند ممکن می کند.
استفاده از بهترین اساتید: در آموزش حضوری باید استاد در کلاس درس حضور به هم برساند و به همین دلیل می تواند تعداد معدود و ثابتی دانشجو را تحت پوشش قرار دهد و به این دلیل بسیاری از دانش پذیران از مزیت استفاده از اساتید قوی و پخته و تحصیل کرده باز می مانند و باید از اساتید ضعیف تر استفاده کنند. اما با آموزش مجازی می توان امکان استفاده از برترین اساتید در هر حوزه را به همه دانش پذیران داد.
امکان یادگیری ضمن کار: برای اکثر افراد شاغل در کار، آموزش با فارغ التحصیل شدن از دانشگاه تمام می شود و دیگر نمی توانند در حین کار به یادگیری ادامه دهند. اما آموزش مجازی امکان یادگیری حتی با داشتن سنگین ترین کارها را به دانشپذیران می دهد.
چرا سربه سر مردم میذارین کجا روش رو گفتین اینا رو که در حالت عادی همه بلدن
خیلی وقت صرف کردم . اولش نوشتید روش تدریس آنلاین . کجا روش رو گفتید